Muziekles bij Excelsior

Bij Excelsior ben je op de juiste plek om een instrument te leren spelen. Dat is niet alleen super leuk, maar je wordt er ook super slim van. Een instrument leren spelen is namelijk heel erg goed voor de ontwikkeling van de hersenen. Echt waar, google maar!

Zowel kinderen als volwassenen kunnen een instrument leren bespelen door muziekles te volgen bij Excelsior. Naast het beheersen van het instrument ligt de nadruk op het plezier in muziek maken en voorbereiding op spelen in een orkest. Leerlingen spelen daarom al zo snel mogelijk mee in het SMS Orkest (Starten-Met-Samenspel) of de Junior Slagwerkgroep. We zeggen niet voor niets, 'It's time to play!'

Een goede opleiding door professionele

docenten vind je bij Excelsior”

   

Na de eerste kennismaking met samen spelen zullen blaasmuzikanten doorstromen naar het Klein Orkest (dit meestal na het behalen van het A-diploma) met als uiteindelijke doel Het Orkest van Excelsior. Einddoel van alle slagwerkers is doorstroming naar de "Grote" Slagwerkgroep. Omdat de orkesten ook niet zonder slagwerkers kunnen, is het daarnaast ook mogelijk om via het SMS en Klein Orkest door te stromen naar Het Orkest van Excelsior als orkestslagwerker.


Bij Excelsior kun je les krijgen op verschillende instrumenten:

Hout:

Sopraan saxofoon
Alt saxofoon
Tenor saxofoon
Bariton saxofoon

Koper:

Trompet
Bugel
Hoorn
Bariton
Trombone

Slagwerk:

Snare
Melodisch slagwerk
Percussie


Waarom muziekles bij Excelsior?

Bij Excelsior is muziekles meer dan muziek maken alleen. Natuurlijk krijg je kwaliteitslessen van professionele docenten, maar daarnaast ben je lid van een vereniging. Dat betekent dat je ook mee doet aan sociale activiteiten en vaak vrienden voor het leven maakt.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Je kunt je zoon/dochter of jezelf het hele jaar door inschrijven voor muziekles. Mail naar info@excelsiorpapendrecht.nl in en geef aan dat je geïnteresseerd bent in muziekles. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Je kunt ons ook bellen.

Wat kost het?

Leerlingen betalen naast de contributie maandelijks ook lesgeld. Klik hier voor onze actuele tarieven.