2017

2017 - vanaf nu gratis te downloaden en te beluisteren op Spotify en Youtube!

‘2017’, Het eerste album van het orkest van Excelsior Papendrecht bevat een verrassende verzameling muziekstijlen; van Klassiek tot Kerst en hedendaagse Pop. Een programma met het accent op veelzijdigheid en in een eigentijdse setting, met titels als Venus, Away in a Manger, Oblivion en een medley van Michael Jackson.  

Het orkest van Excelsior staat onder leiding van dirigent Ruud Welle garant voor passie, energie en hoge kwaliteit voor een breed publiek, waarbij ook samengewerkt wordt met internationaal bekende solisten, zangers en zangeressen. Bij dit album is medewerking verleend door Francesco Daniel, Papendrechts singer/songwriter die bekendheid verwierf toen hij de talentenjacht ‘I Want To Be Famous’ in 2014 won. Hij brengt zowel eigen nummers als covers uit, begeleidt zichzelf op akoestische gitaar, heeft al vele zeer succesvolle optredens gegeven met het orkest van Excelsior Papendrecht en verleende aan twee nummers op deze CD zijn medewerking.

 

De reputatie en bekendheid van het orkest van Excelsior Papendrecht is in de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen, hetgeen het orkest met deze CD wederom bewijst.

   
Beluister dit album GRATIS op Spotify!

Het album is hieronder te downloaden.

01: Ross Roy

02: Oblivion

03: Away In A Manger

04: Medley Michael Jackson

05: Venus

06: El Mismo Sol

07: Iedereen Is Van De Wereld (bonus track)